1. NAČIN  PLAĆANJA

Pružatelj usluga omogućava sljedeće načine plaćanja:

– Po primitku pošiljke (gotovinom po pouzeću). Plaćanje se izvršava dostavljaču DPD-a kada doveze paket. Ako se prilikom dostave bilo što zakomplicira, dostavljač će vas nazvati da se dogovorite oko preuzimanja ako niste kod kuće ili će vam ostaviti poruku za dobivenu pošiljku s kontakt podacima.

– Virmansko plaćanje – Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

2. POŠTARINA I DOSTAVA

Pakete dostavlja DPD Hrvatska. Kupac sam plaća poštarinu ako je iznos kupovine manji od 60,00€, a u suprotnom je dostava besplatna. Trošak dostave je 3,90€ i bit će naveden na kraju vaše narudžbe.

Proizvode koji su na zalihi ćemo dostaviti u roku od tri do pet radnih dana od predaje narudžbe. Proizvode koje nemamo na zalihi, dostavit ćemo u roku od 15 do 20 radnih dana. U tom slučaju ćete o dužem roku nabave biti obaviješteni putem elektronske pošte. Ako proizvod više nije u asortimanu, obavijestit ćemo vas putem elektronske pošte.