Najčešća pitanja

Za vas smo prikupili neka od najčešćih pitanja naših kupaca, koja možete pronaći u nastavku…

GDJE VAS MOŽEMO PRONAĆI?

Imamo dvije internetske stranice: missha.hr i all4skin.net.

Našu trgovinu u Ljubljani možete pronaći u BTC-u na adresi Francoska ulica 15, (zgrada Tangram, hala 5, ulaz između Mullera i Big Banga) na prvom katu.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – petak: 10:00 do 18:00

Subota: 9:00 do 13:00

Nedjelja i praznici: Zatvoreno

JE LI KOZMETIKA PRIRODNA?

Za korejsku se kozmetiku može reći da je savršena sinergija tehnologije i prirode. Iako u našim proizvodima možete pronaći mnogo prirodnih sastojaka, kozmetika se ne definira kao prirodna.

JE LI KOZMETIKA TESTIRANA NA ŽIVOTINJAMA?

Svi Missha proizvodi koji se prodaju na europskom tržištu nisu testirani na životinjama. Što znači da svi proizvodi koje kupite u našoj trgovini ili na našoj internetskoj stranici nisu testirani na životinjama.

Oznaka protiv testiranja na životinjama stoji na ambalaži Missha proizvoda upravo iz razloga što se i sami bore protiv testiranja na životinjama. Glasno zagovaraju da je testiranje na životinjama nepotrebno za razvoj kvalitetnih kozmetičkih proizvoda.

Međutim, Missha je azijski kozmetički brend i svoje proizvode izvozi u Kinu, gdje se određeni kozmetički proizvodi nažalost testiraju na životinjama jer tako nalaže zakon. U Kini je pravilo da čak i ako uvezeni kozmetički proizvodi nisu testirani na životinjama, oni ih sami testiraju kad proizvodi stignu u njihovu zemlju. Nažalost, nemamo informacije o tome jesu li proizvodi testirani na životinjama u Kini.

ZAŠTO JE KOREJSKA KOZMETIKA TAKO POSEBNA?

Korejci su principijelni ljudi koji svoju disciplinu i dosljednost primjenjuju i na njegu kože. Briga o sebi, dobrobit i zdrav izgled, kako izvana tako i iznutra, za Korejce su jednostavno dio svakodnevice, a ujedno i način života. Početak njihove filozofije o njezi kože i samonjege datira iz drevne dinastije Joseon. Izgled kože pojedinca tada je bio odraz statusa i položaja u društvu.

Vodeći su na svijetu u razvoju svojih proizvoda.

Korejska kozmetika može se pohvaliti izumom proizvoda koji su postali prepoznatljivi u cijelom svijetu. Među njima su BB kreme, sheet maske, cushion puderi, esencije…

Na korejskom tržištu konkurencija je ekstremna, a očekivanja kupaca vrlo visoka. Upravo zbog toga njihove kozmetičke kuće neprestano nastoje svojim zahtjevnim kupcima ponuditi najbolju formulu, s pomno biranim sastojcima (zlato, propolis, kavijar, ginseng, alge, puževa slina, aloe vera, fermentirani aktivni sastojci, riža itd.) i atraktivnom ambalažom po pristupačnim cijenama.

MOŽETE LI MI SAVJETOVATI KOJI SU PROIZVODI PRIKLADNI ZA MOJ TIP KOŽE?

Naravno, sa zadovoljstvom. Savjet o vašem tipu kože i problemima s kožom možemo vam dati kad posjetite našu trgovinu i putem naših društvenih mreža ili e-pošte: info@missha.hr.

U trgovini imamo i mogućnost analize kože, gdje uz pomoć aparata brzo i jednostavno utvrđujemo sve što je potrebno za savjetovanje o odgovarajućim kozmetičkim proizvodima. Više o analizi kože možete pročitati ovdje.

KAD ĆE MOJ PAKET BITI DOSTAVLJEN?

Proizvode koji su na zalihama isporučit ćemo unutar tri do pet radnih dana od narudžbe. Proizvode koji nisu na zalihama isporučit ćemo u roku od 15 do 20 radnih dana. U tom slučaju o dužem roku isporuke bit ćete obaviješteni e-poštom. Ako proizvoda više nema u asortimanu, o tome ćemo vas također obavijestiti e-poštom.

JESU LI VAŠI PROIZVODI DOSTUPNI U DRUGIM FIZIČKIM TRGOVINAMA IZVAN LJUBLJANE?

Sve naše vanjske suradnike, kozmetičke salone i trgovine u kojima su naši proizvodi dostupni možete pronaći ovdje. 

KAD ĆETE IMATI KAKAV POPUST?​

Svi popusti i akcije uvijek su objavljeni na našim društvenim mrežama. Svi prijavljeni za primanje naših e-novosti o početku akcije dobit će i poruku e-pošte. Svakog mjeseca nastojimo svojim kupcima pružiti zabavne pogodnosti i praktične darove koji savršeno nadopunjuju svaku narudžbu ili kupnju. Uz svaku kupnju i narudžbu putem interneta uvijek dodajemo testere.

Trgovina
Lice
Tjelo
Kosa
Šminka
Linije proizvoda
Ponude
Čišćenje lica na bazi ulja
Čišćenje lica na bazi vode
Koža sklona aknama
Masna koža
Mješovita koža
Normalna koža
Osjetljiva koža
Suha koža
Zrela koža
O nama
Početak
Trgovina
Ponude Račun
O nama