JESTE LI SIGURNE DA DOBRO ČISTITE SVOJE LICE?

Radi se o metodi zbog koje je koža Azijki blistava i božanski lijepa, te je prvi korak K-beauty njege.

Po spomenutoj metodi lice operete dva puta – s dva proizvoda. Prvi proizvod koji se koristi neka bude na uljnoj osnovi, a drugi na vodenoj. Iako zvuči komplicirano isplati se, jer će koža izgledati čudesno. Za zdrav i blistav izgled vaše kože temeljito čišćenje je nužno, jer se na koži tijekom cijelog dana nakupljaju nečistoće i sebum koji prodiru u pore i bez čišćenja lica mogu uzrokovati proširene pore, akne i neravnomjeran ten.

1. KORAK – sredstvo za skidanje šminke na uljnoj bazi nanesite na lice, umasirajte kružnim pokretima odozdo prema gore i isperite mlakom vodom tako da masiranjem stvorite mliječnu teksturu ulja i potom ju temeljito operite vodom. Tako ćete učinkovito ukloniti sebum, šminku i ostalu nečistoću.

Za 2. KORAK koristite proizvod na vodenoj bazi kao što su npr. pjena ili krema za čišćenje lica. Tako ćete ukloniti sve nečistoće koje su ostale na koži. Proizvod kružnim pokretima nanesite na lice i isperite mlakom vodom.

Ovaj postupak ponovite ujutro i navečer!

Ako vas brine da će vam proizvod na uljnoj bazi mastiti kožu, varate se! Ulja za čišćenje lica zapravo su vrlo nježna i pomoći će vam da se riješite akni i prišteva. Samo ako ćete ih pravilno koristiti, jer u suprotnom zatvaraju pore i mogu uzorkovati upale. Ako koristite jake i agresivne proizvode za skidanje šminke koji uklanjanju prirodni zaštitni sloj masti s kože, koža će proizvoditi više sebuma i to može rezultirati nastankom prišteva i akni. Ulja za čišćenje lica prvi su korak korejske njege lica kojeg preporučuju brojni kozmetičari i dermatolozi.

Neka dvostruka metoda čišćenja lica postane vaša rutina – rezultat će vas oduševiti – vaša koža će biti čudesna, blistava i zdrava!

Trgovina
Lice
Tjelo
Kosa
Šminka
Linije proizvoda
Ponude
Čišćenje lica na bazi ulja
Čišćenje lica na bazi vode
Koža sklona aknama
Masna koža
Mješovita koža
Normalna koža
Osjetljiva koža
Suha koža
Zrela koža
O nama
Početak
Trgovina
Ponude Račun
O nama