PUŽEVA SLUZ… JE LI STVARNO TAKO UČINKOVITA?

Kada čuješ da proizvod sadrži ekstrakt puževe sluzi pomisliš: “To 100% neću staviti na lice!” Ali ipak…

Puževa sluz je prvo bila poznata kao lijek za akne, a danas se koristi za pomlađivanje lica i za liječenje ožiljaka i opekotina. Umiruje kožu, obnavlja ju i uklanja pigmentacijske mrlje. Ima prirodnu ljekovitu snagu i moć regeneracije.

Znanstvenici tvrde da su puževi puni kolagena, antibiotika, glikolne kiseline, elastina i drugih tvari koje obnavljaju i liječe kožu. Njihova sluz je bogata hijaluronskom kiselinom i antioksidansima. Upravo je kolagen protein vezivnog tkiva koji s mekanim keratinom utječe na čvrstoću i elastičnost kože. Smanjenje zaliha kolagena vodi do vidljivih bora koje uzrokuju starenje. Elastin je također protein u vezivnom tkivu koji omogućuje koži da se nakon rastezanja vrati u prvobitno stanje.

Kada su za učinkovitost puževe sluzi saznali u Koreji, odmah su ju uključili kao važan sastojak u proizvode za zaglađivanje bora i ujednačavanje tena.

Korištenje proizvoda s ekstraktom puževe sluzi djeluje regenerativno i potiče samostalnu regeneraciju kože, te liječi oštećeno tkivo.

Proizvodi s ekstraktom puževe sluzi primjereni su za sve koji žele ukloniti pigmentne mrlje, sitne borice, ožiljke, posljedice akni ili poboljšati elastičnost i čvrstoću kože.

Bi li ti probala proizvod s ekstraktom puževe sluzi? Ili ga možda već koristiš? Bili bismo vrlo sretni da čujemo tvoje mišljenje…

Trgovina
Lice
Tjelo
Kosa
Šminka
Linije proizvoda
Ponude
Čišćenje lica na bazi ulja
Čišćenje lica na bazi vode
Koža sklona aknama
Masna koža
Mješovita koža
Normalna koža
Osjetljiva koža
Suha koža
Zrela koža
O nama
Početak
Trgovina
Ponude Račun
O nama