Tko smo

Upoznajte našu tvrtku, naš poslovni put i zaposlenike koji zajedno s vama pišu priču o prvoj trgovini korejske kozmetike u Sloveniji.

Naša priča

Naša priča započela je 2014. godine, kada smo se spletom sretnih okolnosti upoznali s brendom Missha. Ina je odmah prepoznala veliki potencijal u brendu, iako je korejska kozmetika kod nas još uvijek bila potpuno nepoznata i samo je nekoliko pojedinaca znalo za Misshu. Odlučili smo otvoriti prvu internetsku trgovinu korejske kozmetike u našoj zemlji, koja je u to vrijeme nudila brend Missha i sestrinski brend A`PIEU.

S godinama brend postao je sve prepoznatljiviji. Trudili smo se ljudima što više približiti pojam korejske kozmetike i kvalitetu proizvoda, kao i koncept korejske njege lica. S obzirom da kvaliteta proizvoda i rezultati govore sami za sebe, interes za korejsku kozmetiku ubrzo je porastao. Kupci su se zainteresirali za druge brendove. I rodila se nova ideja, a s njom i nova internetska stranica www.all4skin.net, na kojoj uz brendove Missha i A‘PIEU možete pronaći i druge južnokorejske brendove – COSRX, Mizon, Heimish, It’s Skin, Benton, Banila Co., Jeu´ Demeure i druge.

Zbog sve većeg interesa naših vjernih kupaca, u prosincu 2018. otvorili smo prvu trgovinu korejske kozmetike u Sloveniji – točnije u BTC-u u Ljubljani. Otvaranje trgovine pokazalo se kao odlična odluka jer smo konačno mogli upoznati naše kupce, popričati s njima i, naravno, savjetovati ih pri odabiru najprikladnijih proizvoda za njihov tip kože. Kako bi savjeti i odluke oko izbora proizvoda bili što bolji, u ponudu smo uvrstili i uslugu analize kože – više o analizi možete pročitati ovdje.

Brend Missha trenutno je dostupan u internetskoj trgovini www.missha.si, www.missha.hr (za hrvatsko tržište), www.all4skin.net, u fizičkoj trgovini u BTC-u, u pojedinim kozmetičkim salonima, kao i u drogerijama BIPA i dm u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.

 

Prisutni smo i u svim dobro opskrbljenim Interspar trgovinama u Sloveniji. 

Upoznajte Misshu

Able C&C Co Ltd etablirana je južnokorejska tvrtka koja je 2000. godine osnovala kozmetički brend Missha, koji je svojom privlačnom i pristupačnom kozmetikom visoke kvalitete zaslužio mjesto među 5 najprodavanijih kozmetičkih brendova u Južnoj Koreji. Upravo zbog svojih učinkovitih proizvoda, brend Missha vrlo se brzo probio do brojnih prodajnih polica diljem svijeta, zbog čega se već danas može pronaći u SAD-u, Kanadi, Rusiji, Španjolskoj, Finskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Turskoj i još mnogim drugima…

Filozofija brenda je kvaliteta po pristupačnim cijenama. Missha čvrsto vjeruje da svi kozmetički proizvodi moraju sadržavati sastojke vrhunske kvalitete, a pritom imati pristupačnu cijenu. Kvalitetni i učinkoviti sastojci ključ su uspješne njege i vidljivih konačnih rezultata.

Cilj brenda ide ruku pod ruku s njihovom filozofijom. Cilj je razviti proizvode koji će nam pomoći da postignemo zdravu, blistavu i glatku kožu.

Missha u svojem asortimanu ima široku paletu proizvoda, uključujući proizvode za njegu lica, tijela, kose, dekorativnu kozmetiku te razne dodatke za njegu i šminku. Ovaj vodeći korejski brend najprepoznatljiviji je u cijelom svijetu po svojim pobjedničkim proizvodima među kojima su: M Perfect Cover BB krema, Time Revolution The First Treatment Essence, Time Revolution Night Repair Probio Ampoule, Time Revolution Artemisia Essence…

Missha tim

Missha tim

Trgovina
Lice
Tjelo
Kosa
Šminka
Linije proizvoda
Ponude
Čišćenje lica na bazi ulja
Čišćenje lica na bazi vode
Koža sklona aknama
Masna koža
Mješovita koža
Normalna koža
Osjetljiva koža
Suha koža
Zrela koža
O nama
Početak
Trgovina
Ponude Račun
O nama